Om mig

happy woman 50 years oldJag heter Viola och är en 50 plussare som bor i mellersta Skåne. Vilket är ett Mecka för mig med tanke på vilket intresse jag har. För i Skåne så finns det en loppis, antikverat eller second hand butiker runt varje knut. Tack och lov så delar jag mitt intresse med min man. Så ibland på helgerna så packar vi en matsäck, så vi står oss en hel dag, för att ta bilen och bara köra ut i det blå.

För att stanna vid varje loppis som kommer vår väg. Det är så otroligt spännande. Och vi brukar alltid komma hem med några fynd varje gång. Vi tycker då att vi verkligen ha gjort oss ett kap och är jätteglada för det.

Mitt intresse väckte redan som barn. Vi var en stor familj och det var sällan jag fick nya kläder. Jag fick ofta ärva mina äldre syskons kläder framför allt. Men tack och lov så var jag duktig på att sy. Och min mamma lät mig hållas och jag fick använda hennes symaskin hur mycket jag än ville. Så då blev mina kläder som nya och enligt mitt tycke och smak. Förutom ett genuint intresse i att fynda på loppis tycker jag om att spela spel på nätet. Det kan vara lite ovanligt att en äldre dam som jag intresserar sig för esport spel men mina barn tyckte det var häftigt. Speciellt min dotters man som själv arbetar som it-konsult tyckte det var roligt.
Min pappa hade även ett stort intresse för att renovera gamla möbler. Så jag fick oftast följa med honom på auktioner och så. Vilket var en upplevelse i sig.

Genom åren så mitt intresse ökat och numera åker jag gärna utomlands för att hitta nya fynd. Åker gärna då till olika huvudstäder i främst Europa. London och Paris har sina superbra loppisar. Det blir oftast att jag får betala för övervikt på flyget hem. Eller bilar vi så får vi oftast fälla sättet för att få plats med allt.
Tur att vi har två bostäder att ställa våra fynd och dessutom barn som har hus.
Vill du kontakta mig så är du välkommen att höra av dig via min mejl: viola@FBR.nu